Όσο η τεχνολογία αναπτύσσεται τόσο μεγαλύτερες οι ανάγκες για διασύνδεση στο Internet.

Συχνά όμως, το σήμα του WiFi router είναι τόσο ασθενές που δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για απρόσκοπτη σύνδεση στο Internet και ειδικά όταν βρισκόμαστε σε σημεία εκτός σπιτιού, όπως η βεράντα και ο κήπος ή ακόμα και στην κουζίνα πολλές φορές ή κάποιος άλλος όροφος μέσα στο σπίτι.

Η απάντηση στο πρόβλημα μπορεί να δοθεί με διάφορους τρόπους οι οποίοι κάνουν εφικτή τη μεταφορά δεδομένων σε υψηλές ταχύτητες όπως οι συσκευές που συνδέονται απευθείας με το router και εκπέμπουν ασύρματα, οι συσκευές οι οποίες αναμεταδίνουν δυνατότερα το σήμα του ίδιου του router και οι συσκευές που μεταφέρουν το σήμα μέσω των καλωδίων του ηλεκτρικού ρεύματος.

Στόχος είναι η εξασφάλιση της μέγιστης εμβέλειας και της σταθερότητας του δικτύου.

Γενικά, η διαδικασία εγκατάστασης τέτοιων λύσεων σε οικιακούς χώρους είναι απλή. Αρκεί να υπάρχει ρεύμα στο χώρο και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτού του τύπου οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου ασύρματου οικιακού δικτύου, όσο και στην επέκταση ενός υπάρχοντος.

Μην διστάζετε, ένας τεχνικός μας θα σας προτείνει την καλύτερη λύση για την δική σας περίπτωση.

Οι ανάγκες της επέκτασης του δικτύου δεν περιορίζονται μόνο σε οικιακούς χώρους αλλά και στις επιχειρήσεις. Σημαντικά παραδείγματα είναι τα γραφεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα ξενοδοχεία, με τις επιχειρήσεις καταλυμάτων να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο στις προσθήκες αυτές.

Πλέον έχουμε την δυνατότητα σε ακόμα περισσότερες επιλογές όσον αφορά την πρόσβαση ατόμων στο δίκτυο.

Δώστε Internet σε όλο το χώρο της επιχείρησής σας χωρίς καθόλου ‘’νεκρά σημεία’’ και κρατήστε ευχαριστημένους τους πελάτες σας.

Κλειδώστε το Wifi σας και δώστε πρόσβαση σε όποιον θέλετε εσείς, για όσο χρόνο θέλετε και με την ταχύτητα που θέλετε.