Η ασφάλεια και η προστασία των ευαίσθητων προσωπικών και εταιρικών δεδομένων από φυσικές ή μη καταστροφές, αποτελούν έναν από τους βασικότερους άξονες εστίασης των επιχειρήσεων, στις οποίες τα πληροφοριακά συστήματα αποτελούν κινητήριο μοχλό λειτουργίας.

Τα αντίγραφα ασφαλείας σας επιτρέπουν να προστατεύετε τα αρχεία σας (έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, κ.λπ.) σε περίπτωση ακούσιας απώλειας.

Οι ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας, σας επιτρέπουν να προσδιορίσετε τους τύπους αρχείων που θέλετε να προστατέψετε, καθώς και συγκεκριμένους φακέλους ή αρχεία.

Μπορείτε να προγραμματίσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο χρόνο που προτιμάτε.

Με την διαρκή επαφή μας με τους πελάτες μας και τη συνεχόμενη καταγραφή και παρατήρηση των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου και επιχείρησης διαπιστώσαμε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τη σωστή διατήρηση αντιγράφων ασφαλείας , το γνωστό σε όλους μας backup.

Γνωρίζετε ότι…

0%
των περιστατικών απώλειας δεδομένων οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος
0%
των περιστατικών απώλειας δεδομένων οφείλεται σε μηχανικές βλάβες
0
φορητοί υπολογιστές κλέβονται σε καθημερινή βάση
0%
των εταιρειών που χάνουν τα δεδομένα τους, κλείνουν μέσα σε 24 μήνες
0%
των αντιγράφων ασφαλείας δεν μπορεί να ανακτηθεί πλήρως
0
χρήστες χάνουν τα δεδομένα τους κάθε χρόνο

Για το λόγο αυτό είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε και να υλοποιήσουμε τις παρακάτω λύσεις ώστε να μην βρεθείτε ποτέ σε δύσκολη θέση με τα αρχεία σας:

  • Συστήματα αποθήκευσης (Storage systems). Αποτελούν εξειδικευμένο υλικό που έχει στόχο να φιλοξενεί τον όγκο των σημαντικών δεδομένων. Ενσωματώνουν πολλαπλούς αυτόματους μηχανισμούς προστασίας των δεδομένων από σφάλματα του υλικού.

  • Συστήματα Network Attached Storage (NAS) για δικτυακή αποθήκευση δεδομένων με ασφάλεια και προστασία από αστοχίες υλικού σε σκληρούς δίσκους. Λύσεις για όλες τις ανάγκες, από τη μικρομεσαία επιχείρηση ως την υποστήριξη clusters με disk arrays

  • Πολλαπλός Χρονικός προγραμματισμός. Ρυθμίστε εσείς πόσο συχνά θέλετε να παίρνετε τα αντίγραφα ασφαλείας σας

  • Περιορισμός πρόσβασης σε φακέλους και αρχεία. Ρύθμιση πρόσβασης ανά χρήστη και φακέλων-αρχείων

  • Αυτοματοποίηση. Η αυτόματη διαδικασία του backup σας λύνει τα χέρια, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε καθόλου.

  • Συστήματα λήψης αντιγράφων ασφαλείας (backup). Μια ολόκληρη γκάμα προϊόντων για κάθε ανάγκη, με στόχο την δημιουργία αντιγράφων των σημαντικών δεδομένων με τρόπο τέτοιο ώστε σε κάθε περίπτωση να μπορούν να ανακτηθούν. Μελέτη αναγκών και εγκατάσταση συστημάτων λήψης αντιγράφων ασφαλείας. Απλά και εξελιγμένα συστήματα, για μικρές επιχειρήσεις αλλά και απαιτητικά περιβάλλοντα.

  • Cloud Backup. Οι επιχειρήσεις που δεν έχουν ολοκληρωμένη πολιτική προστασίας των δεδομένων τους, βάζουν σε κίνδυνο την επιβίωσή τους. Οι παραδοσιακοί τρόποι προστασίας βασίζονται σε εφεδρικές κασέτες, που αφενός δεν ελέγχονται αν είναι σε καλή κατάσταση, αφετέρου δεν μεταφέρονται συστηματικά σε ασφαλή χώρο εκτός γραφείου. Επιπλέον οι παραδοσιακοί τρόποι προστασίας χρειάζονται εξοπλισμό, που με τη σειρά του απαιτεί συντήρηση και ανθρώπινη απασχόληση. Το Cloud BackUp είναι η μόνη διαδικασία BackUp που προστατεύει 100% τα δεδομένα της εταιρείας.